Vita Square

“There’s nothing feels like home”

Dah lebih setahun kita berada di rumah kerana PKP, macam-macam idea datang apa nak dibuat. Bersukan lah, berkelah lah.

Ada jugak sampai yang dah setup tempat nak berootd kat rumah. Yelah takkan nak melayan movie je kat rumah.

Memperkenalkan Vita Square, bawal yang diinspirasikan dari ibu ibu yang sarat dengan pelbagai aktiviti di rumah. Ada yang sibuk dengan content memasak, content bercucuk tanam, dan banyak lagi lah 😆

DETAILS VITA SQUARE

VITA SQUARE
Type: Square / Bawal
Measurement: 120 cm X 120 cm (bidang 48)
Material: Chiffon Hana Sakura
Price: RM39
Earlybird Price: 3pcs RM97

Tudung ini hanya dijahit kurang dari 300 helai dan terhad kepada bawah 25 helai untuk setiap warna.

RELEASE DATE: 27 OGOS 2021

Klik butang di atas untuk ke channel telegram #GEEbabes supaya tidak terlepas sebarang update berkenaan VITA SQUARE.

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.